Selecteer een pagina

Binnenkort beschikbare woningen

Deze pràchtige zeer ruime woningen

zijn gelegen in het hart van het park Chadorli.

 

Op Résidence Chadorli worden 36 luxe villa’s ontwikkeld. Het park is rustig gelegen in de Charente – grenzend aan de Dordogne en Limousin. In het prachtige heuvellandschap met zijn vele riviertjes, meertjes en uitgestrekte vergezichten vindt u kleinschalige boerenbedrijfjes, dorpjes waar tijd geen rol speelt en nog steeds prachtige kastelen uit vervlogen tijden.

woningen

Alle villa’s hebben ruime percelen, waardoor de aanleg van uw eigen tuin veel mogelijkheden biedt, om bijvoorbeeld een privézwembad aan te laten leggen. De eerste villa van het type La Reine is inmiddels in gebruik evenals een villa type ‘La Comtesse’.

NU TE KOOP!

 

La Princesse:  De prachtige woning type Princesse heeft 171 m² woonoppervlakte. Voorzien van uiteraard een ruime en lichte woonkamer, een keuken, bijkeuken en kantoor. Daarnaast 2 slaapkamers beneden en een badkamer.  Boven nog 3 slaapkamers, een badkamer, een berging en bovendien een ruime mezzanine. Ruime garage en daarnaast nog een carport.

La Comtesse:    Ook deze woning is zeer binnenkort beschikbaar. De mooie villa La Comtesse heeft 154m² woonoppervlakte. Deze villa heeft eveneens een ruime en lichte woonkamer, een keuken, bijkeuken en één slaapkamer  met eigen badkamer op de begane grond. Op de verdieping 3 slaapkamers, waarvan één met toegang tot het balkon en een badkamer. Ook hier is weer gedacht aan het ruimtelijke effect van een mezzanine met toegang tot het balkon.  Deze woning beschikt over een carport.

La Baronne: Daarnaast een type ‘La Baronne’ in cascostadium.  Met 122m² vloeroppervlakte is deze woning uitermate geschikt voor diegenen die hun drie slaapvertrekken gelijkvloers wensen te hebben. Vanuit de ruime en lichte woonkamer bereikt u de speels opgezette mezzazine welke toegang geeft tot het balkon.

Voor verdere beschrijving en foto’s kijkt u onder ‘Woningtypes – Uw eigen Résidence’.

Klik hier voor meer informatie