Selecteer een pagina

beschikbare woningen

Deze pràchtige zeer ruime woningen

zijn gelegen in het hart van het park Chadorli.

Op Résidence Chadorli worden 36 luxe villa’s ontwikkeld. Het park is rustig gelegen in de Charente – grenzend aan de Dordogne en Limousin. In het prachtige franse heuvellandschap met zijn vele riviertjes, meertjes en uitgestrekte vergezichten vindt u kleinschalige boerenbedrijfjes, dorpjes waar tijd geen rol speelt en nog steeds prachtige kastelen uit vervlogen tijden. Wellicht uw tweede woning in frankrijk?

Alle villa’s hebben ruime percelen, waardoor de aanleg van uw eigen tuin veel mogelijkheden biedt, om bijvoorbeeld een privézwembad aan te laten leggen. De eerste villa van het type La Reine is inmiddels in gebruik evenals een villa type ‘La Comtesse’.

NU TE KOOP

La comtesse

De mooie villa La Comtesse heeft 154m² woonoppervlakte. In tegenstelling tot type La Duchesse heeft deze villa 1 slaapkamer beneden met eigen badkamer en 3 slaapkamers boven met badkamer. Ook hier is weer gedacht aan het ruimtelijke effect van een mezzanine met toegang tot het balkon. Tevens heeft slaapkamer 4 toegang tot het balkon.

La Princesse

De naam van deze villa zegt eigenlijk al genoeg. Een plaatje van 171 m² woonoppervlakte. Deze prachtige villa heeft 2 slaapkamers beneden met badkamer en boven nog 3 slaapkamers en een badkamer.
Beneden is er tevens een kantoor/werkkamer, en ook bij de Princesse is er aan een sfeervolle mezzanine gedacht.

La Baronne:

Daarnaast een type ‘La Baronne’ in cascostadium.  Met 122m² vloeroppervlakte is deze woning uitermate geschikt voor diegenen die hun drie slaapvertrekken gelijkvloers wensen te hebben.
Vanuit de ruime en lichte woonkamer bereikt u de speels opgezette mezzazine welke toegang geeft tot het balkon.